Houtklovers : Magma houtklover incl. rubberen hamer

In een mum van tijd heeft u het juiste aanmaakhout of klooft u te grote blokken in een iets kleiner formaat. Gemak dient de mens!

Plaats ...

Magma houtklover incl. rubberen hamer

€ 97.50

Nieuw

83 Items

In een mum van tijd heeft u het juiste aanmaakhout of klooft u te grote blokken in een iets kleiner formaat. Gemak dient de mens!

Plaats verticaal een blok hout op de Magma houtklover. Vervolgens slaat u een paar keer met de bijgeleverde houten hamer op het blok hout. Deze zal na een paar keer mooi gaan splijten.

Meer details

Veilig hout kloven

De Magma houtklover is bij uitstek een prachtige en vooral handige accessoire wanneer u in het bezit bent van een Magma tuinhaard of een andere houtkachel. In een mum van tijd heeft u het juiste aanmaakhout of klooft u te grote blokken in een iets kleiner formaat. Het werkt heel simpel, dus te gebruiken voor jong en oud op een veilige manier.

Werkwijze

Plaats verticaal een blok hout op de Magma houtklover. Vervolgens slaat u een paar keer met de bijgeleverde houten hamer op het blok hout. Deze zal na een paar keer mooi gaan splijten. Dit kunt u zo vaak als mogelijk herhalen tot het gewenste formaat.

Eigenschappen en bescherming

De Magma houtklover is gemaakt van blank staal. Het blanke staal kan op den duur gaan roesten. Om dit te voorkomen kunt u hem na gebruik binnenzetten en/of de Magma houtklover in spuiten met Teclylspray (verkrijgbaar in deze webshop). Eventuele roest zal het kloven niet negatief beïnvloeden.

Bekijk de video voor een demonstratie van de houtklover