Voordeel combinaties : RVS tuinhaard met pizza accessoires

Met deze accessoires kunt u tijdens het gezellige buiten zitten een pizza klaarmaken op de Magma tuinhaard. Door een standaard in de haard te zetten ontstaat er een plateau waar de pizza steen ...

RVS tuinhaard met pizza accessoires

€ 585.00

Nieuw

48 Items

Met deze accessoires kunt u tijdens het gezellige buiten zitten een pizza klaarmaken op de Magma tuinhaard. Door een standaard in de haard te zetten ontstaat er een plateau waar de pizza steen op kan liggen. Binnen 5 tot 10 minuten geniet u van een heerlijke vers gebakken pizza!

Meer details

Tuinhaard als pizzaoven

Met de accessoires kunt u tijdens het gezellige buiten zitten een pizza klaarmaken op de Magma tuinhaard. Door een standaard in de haard te zetten ontstaat er een plateau waar de pizza steen op kan liggen. Leg de pizza op de hete pizzasteen en sluit de haard af met de speciale afdekkap. Op de temperatuurmeter kunt u de temperatuur in de haard aflezen. Binnen 5 tot 10 minuten is uw pizza heerlijk krokant. Eet smakelijk! Vervolgens gooit u weer wat grotere blokken hout in de magma Tuinhaard en heeft u weer een prachtig warm vuurtje.

Deze set bestaat uit:

- Tuinhaard Magma RVS
- Plateau van RVS
- Pizzasteen
- Set hittebestendige handschoenen
- Pizzakap met thermometer

Details

Materiaal: RVS met een 3 mm bodemplaat
Afmeting tuinhaard: 60 x 42 x 66 (l x b x h)

De Magma tuinhaard is geregistreerd bij het BeNeLux merken bureau voor intellectuele eigendommen.

Instructievideo: pizza bakken in de Magma tuinhaard