De tuinhaarden van Tuinhaard.com

Een tuinhaard van tuinhaard.com is altijd een houtgestookte warmtebron. Onze doelstelling is het creëren van een bijzonder vormgegeven ontwerp met optimale verbrandingsmogelijkheden en stralingswarmte. Onze modellen zijn in verschillende categorieën in te delen.

(1) Tuinhaard Magma varianten

Het succesnummer met zijn innovatieve Clean Burn Technologie. De tuinhaard Magma is een opvallende verschijning met een optimale verbranding en heerlijke stralingswarmte.

(2) Grote Haarden

Statige haarden die een prominente plaats verdienen in uw tuin exterieur

(3) Accessoires

Assortiment van toebehoren en onderhoudsmiddelen voor uw tuinhaard

Vormgeving & Ontwerp

De basis voor elk van onze tuinhaarden is een getekende schets. Vele tientallen zijn hiervan gemaakt alvorens een selectie is gemaakt die zowel productietechnisch geschikt is maar ook zorgt voor optimale verbranding.

Vervolgens worden er verschillende prototypes gemaakt waarvan er uiteindelijk eentje wordt geïntroduceerd op de verschillende beurzen waar Tuinhaard.com staat. Op deze manier kan het publiek al kennismaken met het nieuwe ontwerp en zijn mening hierover geven.

Nadat het prototype meermaals is gereviewd wordt er een definitief ontwerp gekozen. Dit product wordt gemaakt door Tuinhaard.com en uitgebreid getest. Het product wordt onder andere getest op hittebestendigheid, levensduur en onregelmatigheden.

Onze modellen tuinhaarden kunnen het beste worden omschreven als bijzonder vormgegeven haarden met behoud van optimale brand functionaliteiten. De Tuinhaard.com Originals zijn gemaakt van staal omdat dit het best te bewerken en buigen (walsen) is.

Eigen ontwerp

Natuurlijk blijven wij bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen tuinhaarden en staan wij ook altijd open voor suggesties van u als klant! Dus heeft u een leuk idee of tekening van een tuinhaard die u graag gemaakt zou willen hebben, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Onze Magma tuinhaard is geregistreerd bij het Benelux merken bureau voor intellectuele eigendommen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *