Magma Corten

De meest effectieve terraskachel met design uitstraling én met grote voordelen ten opzichte van andere tuinhaarden.

Voordelen van de Magma Tuinhaard:

  • Heel veel stralingswarmte!
  • Uitermate geschikt voor een overkapping of om op een terras te plaatsen.
  • Minimale rookvorming door de schone verbranding.
  • Mobiel en makkelijk verplaatsbaar, weegt slechts circa 15 kg.
  • Eenvoudige accessoires om overheerlijke pizza’s te bakken, kip of rollade te grillen en/of groentes en vis te garen!

Magma Tuinhaard is een uniek Nederlands product. De Magma tuinhaard kenmerkt zich door een vurige levendige vlam met heel veel stralingswarmte, welke naar voren gestuwd wordt. De Magma haard is daardoor de ideale warmte bron voor op een terras of voor bij de overkapping.  De Magma accessoires maken het plaatje compleet! Wat is er nu leuker dan een overheerlijke maaltijd bereiden op de Magma Tuinhaard?  Zin in een Pizza? Gegrilde kip, groente of Vis? Het kan allemaal!  Na de maaltijd weer extra warmte? Gooi er weer wat extra haardhout op!

De Magma haard is een prachtig duurzaam product! De haarden zijn verkrijgbaar in 3 soorten staal: zwart gecoat staal, Corten staal en RVS.  De haarden en accessoires worden stuk voor stuk vervaardigd in de eigen werkplaats. Puur ambacht!

Kwaliteit

De Magma tuinhaard is uitgevoerd met een dikke onderplaat van 3 mm staal waardoor de haard een robuust en stevige uitstraling heeft en de garantie geeft op jarenlang stookplezier.

Gecoat staal

Het blanke staal wordt na de bewerkingen behandelt met een finishing van verschillende lagen hittebestendige coating die de haard de strakke zwarte uitstraling geeft. Na verloop van tijd zullen de weersinvloeden wel zichtbaar worden.

Magma Zwart Gecoat + starterspakket

Bekijk de gecoate tuinhaard

Corten staal

Deze variant kenmerkt zich door de staalsoort die van de buitenzijde verroest en tegelijkertijd de beschermlaag vormt voor doorroesten. Dit geeft de dieprode kleurstelling.

Magma Corten + Magma starterspakket

Bekijk de Corten tuinhaard

RVS

De roestvrij stalen haard wordt met een glas geparelde finishing afgeleverd. Door gebruik en langdurige hitte zal de haard verkleuren naar een goud/koper kleurige gloed.

RVS set!

Bekijk de RVS tuinhaard

Magma tuinhaard officieel geregistreerd

Onze Magma tuinhaard is geregistreerd bij het Benelux merken bureau voor intellectuele eigendommen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *