Tuinhaard innovaties

Magma Tuinhaard innovaties

Ons eerste ontwerp en absolute topmodel in vormgeving en functionaliteit is de Magma tuinhaard. De Magma tuinhaard kenmerkt zich door een vurige levendige vlam en heerlijk veel stralingswarmte die naar voren gestuwd wordt. De Magma tuinhaard heeft geen ontsierende kachelpijp en vormt daardoor een ideale warmtebron voor gezellige zomeravonden.

Clean-burn technologie 

Het paradepaardje van de ingenieuze vormgeving van de Magma is de clean-burn technologie. Door langdurig te testen en te modificeren is de vormgeving zo ontworpen dat de luchtstroom circuleert in de kachel en zodoende twee keer verbrandt wordt! Dit resulteert dan ook in minimale verbrandingsresten.

Clean burn technologie Clean burn technologieClean burn technologie

Kwaliteit

De Magma tuinhaard is uitgevoerd met een dikke onderplaat van 3 mm staal waardoor de haard een robuust en stevige uitstraling heeft en de garantie geeft op jarenlang stookplezier.

Varianten

De Tuinhaard Magma is er in twee verschillende formaten. De “classic” met de afmeting 60 x 42 x 66 cm (lxbxh) en de Magma XL, welke precies 1,5 keer zo groot is met 90 x 63 x 99 cm ( l x b x h). Beide formaten zijn in 3 verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar.

Gecoat staal

Het blanke staal wordt na de bewerkingen behandelt met een finishing van verschillende lagen hittebestendige coating die de haard de strakke zwarte uitstraling geeft. Na verloop van tijd zullen de weersinvloeden wel zichtbaar worden.

Bekijk de gecoate tuinhaard

Magma tuinhaard gecoat staal

Corten staal

Deze variant kenmerkt zich door de staalsoort die van de buitenzijde verroest en tegelijkertijd de beschermlaag vormt voor doorroesten. Dit geeft de dieprode kleurstelling.

Bekijk de Corten tuinhaard

Magma tuinhaard corten staal

RVS

De roestvrij stalen haard wordt met een glas geparelde finishing afgeleverd. Door gebruik en langdurige hitte zal de haard verkleuren naar een goud/koper kleurige gloed.

Bekijk de RVS tuinhaard

Magma tuinhaard RVS


Magma tuinhaard officieel geregistreerd

Onze Magma tuinhaard is geregistreerd bij het Benelux merken bureau voor intellectuele eigendommen.

Bekijk de Magma tuinhaarden