Koken met de Magma tuinhaard

Als u een Magma tuinhaard hebt of overweegt om een haard aan te schaffen, dan zijn de ...

Koken met de Magma tuinhaard

Koken met de Magma tuinhaard

Als u een Magma tuinhaard hebt of overweegt om een haard aan te schaffen, dan zijn de kookaccessoires een geweldige uitbreiding. Met de accessoires voor de Magma tuinhaard is het mogelijk om te barbecueën, pizza's te bakken of om een spit te gebruiken. Wat is er fijner dan lekker buiten eten en genieten van een aangenaam vuurtje? In deze blog leest u hoe de Magma tuinhaard kan worden omgetoverd in een buitenkeuken.

Barbecue

BBQ-en met de Magma tuinhaard is mogelijk met het BBQ-rooster in combinatie met de BBQ-voet. Het rooster is in twee hoogtes voor de Magma te plaatsen. De stevige voet kan eenvoudig tussen de pootjes van de tuinhaard worden geschoven en zodoende traploos in een willekeurige afstand van het vuur worden geplaatst. Tevens is het rooster in twee verschillende hoogtes in te stellen om zo ideaal de warmte te kunnen reguleren. Het BBQ-rooster bestaat uit twee delen en het vlees of de vis kan hier eenvoudig tussen worden geklemd waardoor omdraaien heel eenvoudig gaat.

Pizza-oven

Met de accessoires kunt u tijdens het gezellige buiten zitten een pizza klaarmaken op de Magma tuinhaard. Door een standaard in de haard te zetten ontstaat er een plateau waar de pizzasteen op kan liggen. Leg de pizza op de hete pizzasteen en sluit de haard af met de speciale afdekkap. Op de temperatuurmeter kunt u de temperatuur in de haard aflezen. Binnen 5 tot 10 minuten is uw pizza heerlijk krokant. Eet smakelijk!

Braadspit

In combinatie met de Magma tuinhaard kunt u vanaf nu heerlijke grote stukken mals vlees bereiden. Bijvoorbeeld kip, rollade of een beenham is geen probleem voor de Magma braadspit. De braadspit wordt elektrisch aangedreven waardoor het vlees gelijkmatig en goed gegaard wordt. De thermometer geeft de exacte temperatuur weer.

Klinkt goed nietwaar? Bekijk alle mogelijkheden voor het koken met de Magma tuinhaard.

Bekijk accessoires

Terug naar de blog