sc heerenveen tuinhaard

Nieuw! De sc Heerenveen Tuinhaard

Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met de voetbalclub sc Heerenveen. Sc Heerenveen viert dit jaar z’n 100 jarig bestaan. Voor dit speciale jubileum hebben wij samen met de club een sc Heerenveen tuinhaard geproduceerd. In de gravure vind je het jubileum logo van de voetbalclub terug. Speciaal voor de fans die van vuur en voetbal houden!

De Magma Tuinhaard is de meest effectieve terraskachel met design uitstraling én met grote voordelen ten opzichte van andere tuinhaarden.

Voordelen van de Magma Tuinhaard RVS:

  1. Heel veel stralingswarmte!
  2. Luxe buitenkachel die door de warmte een prachtige kleur krijgt.
  3. Uitermate geschikt voor een overkapping of om op een terras te plaatsen.
  4. Minimale rookvorming door de schone verbranding.
  5. Mobiel en makkelijk verplaatsbaar, weegt slechts circa 15 kg.
  6. Eenvoudige accessoires om overheerlijke pizza’s te bakken, kip of rollade te grillen en/of groentes, vlees en vis te garen!

De Magma RVS tuinhaarden zijn gemaakt van glasgepareld roestvrijstaal. Door hittevorming zal het RVS in het begin een goud-/koperkleurige look krijgen. Uiteindelijk zal de haard blauw gaan kleuren. RVS is een duurzaam materiaal en met dit oersterke materiaal geniet u jaren

De Tuinhaard is verkrijgbaar in de Feanstore van sc Heerenveen, Scoor hem nu!!

https://www.sc-heerenveen.nl/feanstore/tuinhaard-sc-heerenveen/18https://www.sc-heerenveen.nl/feanstore/tuinhaard-sc-heerenveen/18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *