Tips en Info

Tips en Info

Tips en Info

Heeft u een Magma tuinhaard of denkt u er aan om een tuinhaard aan te schaffen? Lees dan deze tips zodat u nog meer kunt genieten van uw tuinhaard. 

Bescherming en Onderhoud

Om uw tuinhaard of houtklover zo goed als nieuw te houden kunt u gebruik maken van de beschermings- en onderhoudsmiddelen.

Lees meer

Tuinhaard innovaties

Ons eerste ontwerp en absolute topmodel in vormgeving en functionaliteit is de Magma tuinhaard. De Magma tuinhaard kenmerkt zich door een vurige levendige vlam en heerlijk veel stralingswarmte die naar voren gestuwd wordt.

Lees meer

Video's

Bekijk de video's om uw tuinhaard optimaal te benutten. Kloof zelf aanmaakhoutjes met de houtklover, steek de tuinhaard eenvoudig aan en bak de lekkerste pizza's zelf in de Magma tuinhaard. 
Lees meer

Kwaliteit vuurschalen

Tuinhaard.com heeft zeer solide gietijzeren vuurschalen in het assortiment die van de juiste materialen zijn gemaakt. Hierdoor bieden ze gegarandeerd jarenlang stookplezier.

Lees meer

Onze haarden

De tuinhaarden van Tuinhaard.com zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het ontwerp van de Magma tuinhaard is gepatenteerd en jaren het succesnummer.

Lees meer