HOUTKACHEL STOVE

Een klassieke houtkachel met een hoog rendement en veilige afgesloten vuurplateau. Het ontwerp kenmerkt zich door een schone verbranding en “clean burn” technologie waardoor de ruit tijdens het stoken schoon blijft en je dus van het vlammenspel kan blijven genieten.

Een klassieke houtkachel met een hoog rendement en veilige afgesloten vuurplateau. Het ontwerp kenmerkt zich door een schone verbranding en “clean burn” technologie waardoor de ruit tijdens het stoken schoon blijft en je dus van het vlammenspel kan blijven genieten.Multifunctioneel

De “Stove” houtkachel is een multifunctionele warmtebron. Zo kan er met het bij te leveren rooster heerlijk op worden gebarbecued of op worden gekookt met de additionele warmteplaat welke je bovenop de kachel kan plaatsen. Ideaal voor het verwarmen van een sausje of het warm houden van een gerecht.

Veilig stoken

Natuurlijk wordt de houtkachel warm en moet je hier met je bloten handen afblijven. Hierom leveren wij er standaard warmte werende handschoenen bij die je kan gebruiken voor het bedienen van het deurtje en bijvullen van de kachel. Door de glazen deur is er geen open vuur en geen kans op spattende vonken.