MAGMA TUINHAARDEN

Ons eerste ontwerp en absolute topmodel in vormgeving en functionaliteit is de tuinhaard Magma. De Magma tuinhaard kenmerkt zich door een vurige levendige vlam en heerlijk veel stralingswarmte welke naar voren gestuwd wordt. De Magma tuinhaard heeft geen ontsierende kachelpijp en vormt daardoor een ideale warmtebron voor gezellige zomeravonden.Clean-Burn Technologie

Het paradepaardje van de ingenieuze vormgeving van de Magma is de clean-burn technologie. Door langdurig te testen en te modificeren is de vormgeving zo ontworpen dat de luchtstroom circuleert in de kachel en zodoende twee keer verbrandt wordt! Dit resulteert dan ook in minimale verbrandingsresten.

Kwaliteit

De magma tuinhaard is uitgevoerd met een dikke onderplaat van 3 mm staal waardoor de haard een robuust en stevige uitstraling heeft en de garantie geeft op jarenlang stookplezier.

Varianten

De Tuinhaard Magma is er in twee verschillende formaten. De “classic” met de afmeting 60 x 42 x 66 cm ( l x b x h) en de Magma XL, welke precies 1,5 keer zo groot is met 90 x 63 x99 cm ( l x b x h). Beide formaten zijn in 3 verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar.
  • Gecoat staal; Het blanke staal wordt na de bewerkingen behandelt met een finishing van verschillende lagen hittebestendige coating die de haard de strakke zwarte uitstraling geeft. Na verloop van tijd zullen de weersinvloeden wel zichtbaar worden.
  • Corten staal; Deze variant kenmerkt zich door de staalsoort die van de buitenzijde veroest en tegelijkertijd de beschermlaag vormt voor doorroesten. Dit geeft de dieprode kleurstelling
  • RVS; De roestvrij stalen haard wordt met een glas geparelde finishing afgeleverd. Door gebruik en langdurige hitte zal de haard verkleuren naar een goud/koper kleurige gloed.
Gecoat StaalCorten StaalRVSAccessoires

De Magma tuinhaard kan ook uitstekend als barbecue fungeren door gebruik te maken van de op maat gemaakte standaard met barbecue rooster. Om de tuinhaard te beschermen tegen weersinvloeden en neerslag kan deze ook worden beschermd door een waterafstotende hoes. Deze beschermt de tuinhaard en geeft de haard een langere levensduur!

Onze Magma tuinhaard is geregistreerd bij het Benelux merken bureau voor intellectuele eigendommen.

Filmpje van het branden van een Magma Tuinhaard

Filmpje van het aansteken van een Magma Tuinhaard